THIMM Consulting

Integrale verpakkingsadviezen ter optimalisatie van de gehele verpakkingsrelevante supply chain- Wat betekent dat? Verpakkingen, producten, processen en machines bevinden zich altijd in een onderlinge samenhang. Alleen wanneer alle parameters op elkaar zijn afgestemd, spaart u verpakkings- proces- en logistieke kosten.

Onafhankelijk en met veel knowhow

Verpakkingsadvisering is een veelomvattend begrip. In het beste geval wordt die onafhankelijk gegeven, door verpakkingsexperts met een jarenlange ervaring. THIMM adviseert u ad hoc over uw individuele verpakkingsprobleem of in het kader van een full service overeenkomst over:

  • Efficiëntie
  • Kosten
  • Kwaliteit
  • Logistiek
  • Duurzaamheid

Volgen de door u verstrekte specificaties stellen wij ervaren projectteams bestaande uit adviseurs, verpakkingsingenieurs, verpakkingstechnici en projectmedewerkers samen. Het betreft hier experts op de verpakkingsmarkt. Daarom kunnen wij u  integrale adviezen aanbieden, die nieuwe wegen openen naar de verdere ontwikkeling van uw verpakkingsprocessen en -assortimenten.  THIMM Consulting opereert al meer dan 20 jaar succesvol in de markt. Laat u enthousiasmeren!

In de focus: Uw ‘verpakkende’ toegevoegde-waardeketen

Om uw concurrentiekracht te verhogen ontwikkelen wij samen met u fijn afgestemde best-practice oplossingen: van de materiaalonafhankelijke, constructietechnische en grafische verpakkingsplanning tot en met de verslanking van uw verpakkingsprocessen en logistiek. Over afdelings-, fabrieks- en ondernemingsgrenzen heen staan wij u met onze innovatieve concepten ter zijde.

Expertise tot buiten de branchegrenzen

Speciale branche-expertise en overkoepelende ervaring – dat brengen onze verpakkingsingenieurs voor uw projecten mee. Elke branche kent haar eigen eisen. Maar dankzij de voortdurende uitwisseling in het team van THIMM Consulting kunt u ook van trends en best practises uit andere branches profiteren. Onze klanten zijn afkomstig uit uiteenlopende branches: Automotive, elektronica en elektrotechniek, woning- en meubelbranche, industrie, cosmetica en lichaamsverzorging, levensmiddelen, logistiek, geneeskunde en medicijntechniek, papier en verpakkingen, sanitair- en bouwbranche, zoetwaren en snackfood en de verzendhandel.

Methodencompetentie voor uw succes

Profiteer van ons omvattende adviesexpertise en ons sterke competentienetwerk. Toegesneden op uw eisen stellen wij voor u een ervaren projectteam en beproefde adviseringsmethoden samen. Het resultaat: Via verpakkingsanalyses en benchmarking tot en met de nieuwe inrichting van verpakkingsprocessen en verpakkingsassortimenten realiseren wij voor u duurzame resultaatsverbeteringen. Welke potentiëlen mogen wij voor u ontsluiten?

"Alleen een duurzame optimalisatie met meetbare successen is de basis voor een goede samenwerking als partners - soms vele jaren. Wij zien in de vertrouwensvolle omgang met onze klanten de basis voor een win-win situatie. Prestaties verbeteren, kosten reduceren - niet alleen bij de klant, maar ook bij THIMM Consulting."

Michael Bodemer
Directie, THIMM Consulting

Laden...
Deze website maakt gebruik van cookies, om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Met uw bezoek op www.thimm.nl gaat u akkoord met de Gebruik van cookies zu.